Welkom

Vakantiewoningen in Deutscheinsiedel, aangrenzend aan speelgoeddorp Seiffen.

Ons huis, gebouwd  in 1896, is meerdere malen gerenoveerd. In 2014 hebben wij 4 woningen tot sfeervolle vakantiewoningen omgevormd. In onze gezellig ingerichte vakantiewoningen kunt u met een gevoel van welbehagen vertoeven en een mooie vakantie in het Ertsgebergte doorbrengen.

‘Haus Niemann’ ligt in Deutscheinsiedel, een rustig plaatsje, op 725 m hoogte, dicht gelegen (3 km) aan kuuroord en speelgoeddorp Seiffen. Onze vakantiewoningen hebben een ideale ligging als vertrekpunt om van natuur en kultuur te genieten. In de buurt zijn er vele leuke bestemmingen en activiteiten, voor jong en oud, die zeker de moeite waard zijn. In welk jaargetijde u ons ook bezoekt, er zijn tal van recreatieve mogelijkheden, zodat u zich zeker niet zult vervelen. Vanuit ons huis kunt u snel de wandelwegen bereiken en in het langlaufloipennet instappen, wintersport uitoefenen in Seiffen of Kliny (3 km, moderne skipiste in Tsjechië) of dagtochten maken naar de prachtige steden Dresden, Praag, Karlsbad of de overweldigende rotsen van Saksisch Zwitserland.

Natuurlijk kunt u ook lekker ontspannen in een van onze vakantiewoningen of in onze tuin. 
‘Haus Niemann’ ligt ca. 250 m. van de Tsjechische grens, ideaal om van beide landen van de culinaire specialiteiten en kulturele bijzonderheden te genieten.

Parkeerplaatsen zijn direct naast het huis, een bakkerij is naast ons gelegen. Gratis WiFi.  Honden op aanvraag.

We verheugen ons erop om u, uw familie en vrienden in ons huis te begroeten .

                                                                            Gunar und Yvonne Niemann


Vakantiewoningen